Rastao se najkontroverzniji par Holivuda

Par, koji se nikada nije vjenčao, rastao se ranije ove godine, ali su ostali prijatelji zbog djece - Bilija (11) i Nel (7)
148 pregleda 0 komentar(a)
Tim Barton, Helena Bonam Karter, Foto: Shutterstock
Tim Barton, Helena Bonam Karter, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.12.2014. 12:16h

Filmski režiser Tim Barton i britanska glumica Helena Bonam Karter rastali su se posle 13 godina zajedničkog života, prenosi magazin Pipl.

Par, koji se nikada nije vjenčao, rastao se ranije ove godine, ali su ostali prijatelji zbog djece - Bilija (11) i Nel (7), rekla je glumičina portparolka magazinu. Barton (56) i Karter (48) upoznali su se na snimanju filma "Planeta majmuna" 2001. godine. Od tada, par je sarađivao na više projekata uključujući "Svinija Toda" i "Alisu u Zemlji čuda". Istovremeno su dobili najviše priznanje Britanskog filmskog instituta 2012. godine, kada je Helen Bonam Karter rekla da je to "dobra odluka, jer onda nema ljubomore kod kuće". Doduše, ljubomora ne bi bila baš kod kuće, jer kontroverzni režiser i glumica nikada nisu stvarno živjeli zajedno, već u dvije susjedne kuće u Londonu. Kako su nedavno otkrili, a što su mnogi pretpostavljali, iza vrata njihovih kuća su se krile mnoge čudne stvari, pa je u jednoj kući bio ogroman tron sa seta filma "Čarli i fabrika čokolade", minijaturna vrata između dvije sobe, ali i "romska kočija". Često su ih nazivali najkontroverznijim holivudskim parom.

Bonus video: