Moj muž nije gej, samo mu se sviđaju muškarci

"Privlači me moja supruga, ali definitivno me privlače i muškarci", govori Pret koji je u braku već devet godina i sa suprugom Megan ima dvije kćeri
110 pregleda 5 komentar(a)
Zbunjeni vjernik, Foto: Screenshot (YouTube)
Zbunjeni vjernik, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 24.12.2014. 11:15h

Grupa oženjenih mormona priznaje da ih privlači isti pol, ali pošto im vjera ne dopušta oni to ne nazivaju homoseksualnošću ili biseksualnošću.

U eri sve bizarnijih rijaliti emisija, TLC donosi specijal koji tretira ove malo zbunjene vjernike pod nazivov "Moj suprug nije gej". U glavnoj ulozi su tri para iz Solt Lejk Sitija i njihov prijatelj Tom koji traži suprugu, iako ga privlače muškarci.

"Privlači me moja supruga, ali definitivno me privlače i muškarci", govori Pret koji je u braku već devet godina i sa suprugom Megan ima dvije kćeri.

Džef i Tanja u braku su deset godina i tvrde da su "najbolji prijatelji". Supruga se s tim pomirila i dodaje da ništa na svom suprugu ne bi mijenjala, ali priznaje da postaje defanzivna kad njenog dragog nazovu homoseksualcem.

Kurtis i Tera treći su par i zajedno su 20 godina, i tvrde da će im Bog pomoći da nadvladaju sve probleme, pa čak i njegovu homoseksualnost.

Njihov prijatelj, 35-godišnji Tom tvrdi da želi pronaći dobru suprugu, međutim, ne zna što bi s osjećajima koji ga muče: "Volim govoriti kako sam pronašao alternativu alternativnom životnom stilu".

Prema mormonskoj vjeri, seksualna privlačnost istom polu nije grijeh, ali seksualni čin jeste. Ipak, mnogi unutar crkve smatraju da bi najjednostavnije bilo prihvatiti homoseksualce, ali vjera im to ne dopušta pa pronalaze što bolje načine kako se odnositi s homoseksualcima unutar zajednice.

Bonus video: