Elton Džon se ženi ovog vikenda

"Uradićemo to bez pompe, ali će ceremonija biti prijatna i naša djeca će joj prisustvovati. To što se sada parovi poput našeg mogu zakonski vjenčati me raduje i to treba da proslavimo. Ne treba da mislimo da smo, ako već živimo zajedno i imamo civilno partnerstvo, već u braku. Mi ćemo se zaista vjenčati"
74 pregleda 9 komentar(a)
Elton Džon Dejvid Furniš, Foto: BETA
Elton Džon Dejvid Furniš, Foto: BETA
Ažurirano: 18.12.2014. 16:29h

Čuveni muzičar Elton Džon i njegov partner Dejvid Furniš vjenčaće se ovog vikenda, potvrdio je portparol britanskog pjevača za Us Weekly.

Njih dvojica žive zajedno od 2005, a u vezi su posljednju 21 godinu.

Svoju ljubav ozvaničiće u Engleskoj u kojoj su od marta legalni jednopolni brakovi, a ranije je bilo dozvoljeno "civilno partnerstvo" koje supružnicima omogućava ista prava.

"Uradićemo to bez pompe, ali će ceremonija biti prijatna i naša djeca će joj prisustvovati. To što se sada parovi poput našeg mogu zakonski vjenčati me raduje i to treba da proslavimo. Ne treba da mislimo da smo, ako već živimo zajedno i imamo civilno partnerstvo, već u braku. Mi ćemo se zaista vjenčati", kazao je Džon prošlog marta.

Iako tada nije imao plan kako će njegova svadba izgledati, kazao je da će događaj svakako biti skroman.

"Mislim da ćemo samo otići da se registrujemo. Povešćemo djecu i par svjedoka", rekao je on.

Džon (67) i Furniš (52) su roditelji trogodišnjeg Zakerija i dvogodišnjeg Ilajdže, koje je na svijet donijela surogat-majka.

Bonus video: