Izgledam bolje nego ikada, jer se tako i osjećam

Ne čuvam liniju, pogotovu ne sada. Mislim da žene u trudnoći ne bi trebalo da razmišljaju o tome. Ugojila sam se više od 10 kilograma, ali se sve rasporedilo kako treba. Možda ovako bolje pristaje
450 pregleda 5 komentar(a)
Nina Stanišić, Foto: Facebook
Nina Stanišić, Foto: Facebook
Ažurirano: 18.12.2014. 14:38h

Nina Stanišić - Karaklić, nekadašnja mis Crne Gore, danas direktorica agencije Nacional Style, uskoro će postati majka. Ljepotica koja je u osmom mjesecu trudnoće, za Vijesti kaže da joj drugo stanje prija, i da se rado sjeća trenutka kada je saznala da sa svojim suprugom Aleksandrom očekuje bebu.

“Osjećaj je bio fenomenalan. Prije toga smo na Tajlandu proveli bajkovit medeni mjesec, poslije kojeg je sve krenulo uzlaznom putanjom. Posebno nas je obradovala vijest da ćemo dobiti bebu”, prisjeća se ona.

Po saznanju da će postati majka, jedino joj je, navodi, bilo bitno da se rodi zdrava beba, a ni oko pola nije se opterećivala.

“Biće dječak, a oko imena se još nijesmo dogovorili”, otkriva Nina. To što puno putuje, nije joj puno ostavilo prostora da sve spremi za dolazak bebe, ali kaže da to radi “u hodu”.

Iako tokom drugog stanja žene obično imaju “posebne prohtjeve”, Nina je sigurna da ne spada u razmažene trudnice.

“Ovo je najidealnije stanje u mom životu. Apsolutno nikakvih negativnih konotacija nema, kao ni simptoma. Sve je izuzetno lijepo, čak mi se i lice iščistilo, kosa mi sija, a ja sam prepuna energije i, naravno, presrećna”, pohvalila se crnogorska manekenka.

I u osmom mjesecu trudnoće, Nini bi i danas mnogi pozavidjeli na liniji, iako na nju, priča, u posljednje vrijeme uopšte nije pazila.

“Ne čuvam liniju, pogotovu ne sada. Mislim da žene u trudnoći uopšte ne bi trebalo da razmišljaju o liniji, samo o zdravlju bebe. Što se mene tiče, ugojila sam se više od 10 kilograma, ali moram priznati da se ne primjećuju. Moguće da je tako i zbog moje visine, vjerovatno se sve rasporedilo kako treba. Možda ovako bolje pristaje”, kroz smijeh priča Nina.

Kako joj je ovo prva trudnoća, sagovornica Vijesti je odlučila da se maksimalno pripremi za ono što je očekuje.

“Posjećujem sva predavanja u vezi sa trudnoćom. Idem na časove roditeljstva, kao i u savjetovalište za trudnice, koja obuhvataju doktore, ginekologe, pedijatre, patronažne sestre, psihologe, fizioterapeute. Trudim se da idem na sve gdje mogu bilo šta naučiti o predstojećem periodu, i moram priznati da je sve to veoma zanimljivo i korisno. I sama sam završila fakultet za profesora razredne nastave, a to je obuhvatalo različite dječije psihologije, od novorođenčeta do raznih kasnijih perioda”, ističe ona.

Aleksandar, sa kojim je u braku nešto više od godinu dana, radi kao fudbalski trener u Bakuu, pa Nina živi na relaciji Crna Gora - Azerbejdžan. Stanišić će se poroditi u svojoj domovini, a suprug stiže pred porođaj kako bi bio uz nju.

Do tada, Nina je riješila da editorijalima ovjekovječi svoje drugo stanje.

“Ovo je period u kojem najljepše izgledam, jer se tako i osjećam. Već sam snimala editorijale za dva magazina”, pohvalila se ona.

Sjutra veče revija njene agencije

To što će se poroditi za oko mjesec dana, Ninu nije spriječilo da priprema nove projekte, a upravo jedan od njih desiće se sjutra , od 20 sati, na posljednjem spratu podgoričkog tržnog centra Mall of Montenegro.

U pitanju je modna revija na kojoj će učestvovati manekeni svih uzrasta iz njene agencije , a biće predstavljene kolekcije butika Romano, Kids Land, Intersport, dok će za frizure biti zadužen studio Glam na čelu sa Kenanom Osmanajem koji će prikazati četiri svoje haljine.

“Aktivna sam jako. Posao odlično ide, tako da moram koristiti svaki trenutak da mu se posvetim. Djevojke koje su u mojoj agenciji putuju širom svijeta i rade kao modeli, a takođe učestvuju kao predstavnice Crne Gore na raznim izborima ljepote za koje agencija ima licence“, rekla je Nina.

Bonus video: