Ovo su pesudonimi koje koriste slavne ličnosti

Tej Digs i Ajs Kjub nisu koristili alijase, već jednostavno svoja prava, malo poznata imena - Skot Digs i O'Šej Džekson, dok su Džesika Alba i Rob Šnajder odlučili da se prave pametni pa su se potpisivali kao Keš Mani i Not Gud
113 pregleda 0 komentar(a)
Džesika Alba, Foto: Shutterstock
Džesika Alba, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.12.2014. 18:26h

Džoni Madrid, Loren Braun, Olven Vilijams, gospodin Peri - ovo su samo neka od imena koja vjerovatno većini ljudi ne znače ništa i upravo zato su ih poznate ličnosti poput Toma Henksa, Natali Portman, Danijela Krejga i Džuda Loua koristili kao alijase.

Pod tim imenima su kupovali i čekirali se u hotelima, ali više neće sada kada su ih hakeri otkrili.

Lista lažnih imena koje su holivudske zvijezde navodno koristile do sada procurjela je na web sajt Fusion, a dostavili su je hakeri koji su ranije napali kompjutere kompanije "Sony Pictures".

Neki od glumaca na listi uzimali su nasumično imena kao Nil Dip (Tobi Megvajer) i Ava Harper (Debra Mesing), dok je recimo Klajv Oven koristio prezime svoje supruge Sare Džejn Fenton i potpisivao se kao Robert Fenton.

Krejg je uzeo ime djeda Olvina Vilijamsa, a Henks lika iz vesterna iz 60-ih “Lancer”.

Tej Digs i Ajs Kjub nisu koristili alijase, već jednostavno svoja prava, malo poznata imena - Skot Digs i O'Šej Džekson, dok su Džesika Alba i Rob Šnajder odlučili da se prave pametni pa su se potpisivali kao Keš Mani i Not Gud.

Hakovane informacije do kojih je došla grupa Guardians of Peace, povezivana sa Sjevernom Korejom, osim alijasa sadrži i mejl adrese i telefonske brojeve raznih filmskih ekipa.

Bonus video: