Mila Kunis blista nakon porođaja: Brzo smršala dojeći bebu

Da je Kučer spreman da učini sve zbog svoje ćerke, pokazuje i nedavno objavljena informacija da je počeo da uči ruski, jer Kunis zahtijeva da se bebi obraćaju isključivo na tom jeziku, kako bi znala i pored engleskog znala i taj
0 komentar(a)
Mila Kunis, Ešton Kučer, Foto: Beta/AP
Mila Kunis, Ešton Kučer, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.12.2014. 17:25h

Američka glumica ukrajinskog porijekla, Mila Kunis, nedavno se porodila, a oštrom oku svjetskih paparaca nije promaklo da izgleda nevjerovatno dobro svega dva mjeseca nakon što je rodila ćerku, piše Daily Mail.

U emisiji “The Late Late Show” Krega Fergusona, Kunis se prvi put pojavila u javnosti nakon što su ona i njen vjerenik i glumac, Ešton Kučer dobili dijete, a tom prilikom je i otkrila da je veoma brzo smršala zahvaljujući tome što je dojila bebu.

Tridesetjednogodišnja majka je iskoristila gostovanje u emisiji da podigne svijest o značaju dojenja beba, a zatim se osvrnula i na promjene koje je djevojčica unijela u njen život.

“Ona je napunila dva mjeseca, odnosno devet nedjelja i nije lijena, već voli da šeta”, ushićeno je ispričala Kunis, koja je oduševljena majčinstvom, ali ne i onim dijelom roditeljstva koje će doći kasnije.

Naime, kada joj je voditelj sugerisao da se roditelji djevojčica najčešće susretnu sa problemima u tinejdžerskom periodu, odnosno pubertetu, ona je u šali odgovorila:

“To nije moj problem. Time će se pozabaviti tata”.

Da je Kučer spreman da učini sve zbog svoje ćerke, pokazuje i nedavno objavljena informacija da je počeo da uči ruski, jer Kunis zahtijeva da se bebi obraćaju isključivo na tom jeziku, kako bi znala i pored engleskog znala i taj.

Roditelji djevojčice Vajat Izabel, upoznali su se na snimanju serije “That '70s Show”, kao tinejdžeri, ali su sa zabavljanjem počeli 2012. godine, a vjerili se nakon što se Ešton Kučer (36) zvanično razveo od Demi Mur.

Bonus video: