Pipa Midlton: Moja zadnjica ne može da se poredi sa Kim Kardašijan

“Njen plan je bio da sruši intrernet. Ipak smatram da ne ide dobrim putem”, zaključila je sestra Kejt Midlton
156 pregleda 8 komentar(a)
Pipa Midlton, Foto: Shutterstock
Pipa Midlton, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.12.2014. 18:49h

Rođena sestra Vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton bila je u centru zbivanja tokom kraljevskog vjenčanja 2011. godine kada su svi komentarisali njen izgled, ali ponajviše njenu pozadinu. Ipak, Pipa kaže kako njena zadnjica ne može da se poredi sa pozadinom rijaliti zvijezde Kim Kardašijan.

Pipa i Kim su sigurno jedine dvije žene na svijetu o čijim se zadnjicama pričalo u svim medijima. Sada je Pipa u svojoj kolumni koju piše za magazine “The Spestator” uporedila svoju zadnjicu sa pozamašnom pozadinom rijaliti zvijezde Kim Kardašijan koja se nedavno obnažila za naslovnicu magazina “Paper”.

“Nagrada “Rear of 2014” treba da pripadne Kim Kardašijan nakon što je prošlog mjeseca pozirala potpuno naga”, napisala je Pipa koja je upravo ovu nagradu osvojila 2011. godine nakon što je na vjenčanju svoje sestre nosila usku satensku haljinu za djeveruše.

“Moram da priznam da moja i njena zadnica ne mogu da se porede. Ipak priča o Kiminoj pozadini me je natjerala da se zamislim. Šta više znači ta američka promocija pozamašnih zadnjica? Meni više djeluje da je sve to postala neka vrste opsesije”, napisala je Pipa. “Njen plan je bio da sruši intrernet. Ipak smatram da ne ide dobrim putem”, zaključila je sestra Kejt Midlton.

Bonus video: