Jovetić u Budvi kupio stan od 200 kvadrata

Spisak poznatih ličnosti, koji imaju nekretnine u metropoli turizma je podugačak, od zvijezda pop i narodne muzike, pa do političara, ne samo iz Crne Gore, već iz okolnih država
159 pregleda 15 komentar(a)
stan Stevan Jovetić, Foto: Vuk Lajović
stan Stevan Jovetić, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 05.12.2014. 17:17h

Crnogorski fudbalski reprezentativac i igrač engleskog Mančester sitija Stevan Jovetić, nedavno je trgovao luksuzni stan u centru Budve, čime se priključio brojnim poznatim ličnostima sa ex jugoslovenskih prostora, koji imaju nekretninu u metropoli turizma.

Ugovor o kupoprodaji zaveden je nedavno i u filijali Uprave za nekretnine u Budvi, čime se Jovetić i zvanično uknjižio kao vlasnik, 200 kvadrata prostranog stana na vrhu sedmospratnice.

Napadaču Sitija za oko je zapao apartman u novoizgrađenoj zgradi na glavnoj gradskoj raskrsnici, jednoj od luksuznijih u Budvi, inače, prvoj u nizu višespratnica, koje će biti izgrađene uz sam glavni gradski bulevar.

Riječ je o trenutno atraktivnom gradskom kvartu, koji je na samo stotinjaka metara od plaže, upravo u dijelu grada gdje su u novoizgrađenim zgradama, i pored krize na tržištu nekretnina, zadržane visoke cijene i kvadrat košta od 2.000 do 3.000 eura.

Spisak poznatih ličnosti, koji imaju nekretnine u metropoli turizma je podugačak, od zvijezda pop i narodne muzike, pa do političara, ne samo iz Crne Gore, već iz okolnih država.

Budva je tokom ljetnjih mjeseci omiljeno mjesto za provod brojnih sportista, prije svega fudbalera, što je bio slučaj i minule sezone, kada su mnogi proslavljeni crnogorski fudbaleri odmor proveli u metropoli turizma.

Bonus video: