REZULTATI ISTRAŽIVANJA

Robin Vilijams - natraženija zvijezda na internetu u 2014.

Na drugom mjestu je DŽenifer Lorens. Treće mjesto zauzeo je reper Džej Zi, čiji je video snimak tuče sa Solanž Nouls, sestrom njegove žene Bionse, u liftu u Njujorku, obišao svijet
0 komentar(a)
Robin Vilijams, Foto: Reuters
Robin Vilijams, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.11.2014. 08:59h

Nedavno preminuli glumac Robin Vilijams je najtraženija zvijezda na internetu u 2014, piše američki magazin "Holivud riporter" koji je objavio listu 10 najtraženijih poznatih ličnosti na netu.

Odmah iza junaka "Društva mrtvih pesnika" je Dženifer Lorens, zvijezda "Igara gladi", čije su intimne fotografije osvanule prošlog ljeta na društvenim mrežama.

Treće mjesto zauzeo je reper Džej Zi, čiji je video snimak tuče sa Solanž Nouls, sestrom njegove žene Bionse, u liftu u Njujorku, obišao svijet.

Na četvrtoj poziciji je Kim Kardašijan, sveprisutna na društvenim mrežama i prije objavljivanja fotografije svoje gole zadnjice za časopis "Pejper".

Peta je Džoan Rivers, voditeljka emisije "Fashion Police", koja je preminula 4. septembra na klinici u Njujorku, a šesti američki fudbaler Rej Rajs, koji je suspendovan nakon što je prebio svoju djevojku.

Slijede Anđelina Džoli, glumica i amasadorka UN, Rene Zelviger, čija je fizička transformacija fanove ostavila bez komentara, Kejt Midlton, koja čeka drugu "kraljevsku bebu" i bejzbol igrač Derek Džeter, zvijezda Njujork Jenkija, koji se ove godine penzionisao.

Popis je sastavljen na osnovu pretraživanja 100 miliona korisnika interneta širom svijeta u periodu od 1. januara do 15. novembra.

To objašnjava zašto se komičar Bil Kozbi, zvijezda nekada veoma popularnog "Kozbi šoua", koji je od početka mjeseca u središtu seksualnog skandala, nije našao na listi.