Upoznajte Snouvi, njemačku dogu i mamu čak 19 štenaca

"Znali smo da čeka bebe, ali nismo znali da će leglo biti baš ovako veliko. Očekivali smo ih osam. Kod broja devet sam bio zbunjen, a kad je izašlo i posljednje štene, bio sam obliven znojem"
80 pregleda 0 komentar(a)
štenad njemačke doge Snouvi, Foto: Screenshot (YouTube)
štenad njemačke doge Snouvi, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 24.11.2014. 07:18h

Ova njemačka doga postala je srećna mama čak 19 štenaca.

Njeno ime je Snouvi i ona živi u Pensilvaniji. Psi njene rase obično oštene do 10 štenaca, ali je Snouvi oborila sve rekorde.

Kada je oštenila 19 kučića, sve je ostavila bezteksta, posebno vlasnike Brendona i Ejmi Teri.

"Znali smo da čeka bebe, ali nismo znali da će leglo biti baš ovako veliko. Očekivali smo ih osam. Kod broja devet sam bio zbunjen, a kad je izašlo i posljednje štene, bio sam obliven znojem", kazao je Brendon.

Svih 19 beba je živo i zdravo. Snouvi je oštenila 10 mužjaka i 9 ženkica.

"Nedavno su otvorili oči, a ponosna mama vrlo je zaštitnički nastrojena prema njima. Sad izgledaju kao male plišane lopte, stalno se maze, igraju ili svađaju i briga za njih je dosta zahtjevna. Ja sam student pa sam stalno sa njima kod kuće, ali je Brendon morao da da otkaz na poslu i prihvatio je honorarni posao sa pola radnog vremena kako bi mogao da brine o psićima", kazala je Ejmi.

Brendon i Ejmi znaju da će njihove sada male i slatke bebe uskoro izrasti u najveće pse na svijetu. Zato i traže novi dom za 18 štenaca, jer će jednog ipak zadržati, piše Index.hr.

Bonus video: