Miki Rurk se vraća boksu

"Oduvijek sam maštao o meču u Rusiji", izjavio je glumac
0 komentar(a)
Miki Rurkii, Foto: Http://celebrityfitnesstraining.com/
Miki Rurkii, Foto: Http://celebrityfitnesstraining.com/
Ažurirano: 20.11.2014. 15:05h

Poznati američki glumac Miki Rurk vratiće se u ring. On će ponovo oživjeti svoju boksersku karijeru, iako ima 62 godine i 28. novembra će se boriti u Moskvi protiv 29-ogodišnjeg profesionalnog američkog boksera Eliota Simura, prenosi "Sovjetski sport" citirajući organizatore.

"Boks je važan dio mog života. Naučio me je poštovanju i odlučnosti, strpljenju i koncentraciji. Oduvijek sam maštao o meču u Rusiji", navodno je izjavio glumac.

Rurk će se boriti protiv Simura prije meča između Ruslana Provodnjikova i Hoze Luisa Kastilja.

Poznati glumac se amaterski bavio boksom prije nego što je njegova karijera u Holivudu krenula uzlaznom putanjom, a postao je seks simbol nakon filma "9 1/2 Weeks". Vratio se boksu kao profesionalac tokom 90-ih i odigrao je osam mečeva, koji su mu uništili lice zbog čega je morao da ide "pod nož". Rurk je 2008. u filmu "The Wrestler" igrao istrošenog borca koji se vraća na scenu, a za tu ulogu dobio je Zlatni globus.

Glumac često posjećuje Rusiju, jer je u vezi sa tamošnjom manekenkom Anastasijom Makarenko, a prošlog avgusta je prilikom posjete čuvenom moskovskom centru Gum na poklon dobio majicu sa slikom ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Bonus video: