Hard Rock Cafe Podgorica traži 70 radnika

Podgorički Hard Rock cafe biće izgrađen na 800 kvadratni metara na kojima će biti zona za ručavanje i za svirke uživo, veliki bar, VIP zonu i rock prodavnicu u kojoj će se moći kupiti suveniri sa njihovim logom
15 komentar(a)
hard Rock, Foto: Hard Rock Cafe Podgorica (Facebook)
hard Rock, Foto: Hard Rock Cafe Podgorica (Facebook)
Ažurirano: 20.11.2014. 14:11h

Kompanija Hard Rock International saopštila je danas da traži 70 radnika za svoj lokal koji se uskoro otvara u Podgorici.

Svi zainteresovani kandidati mogu se javiti na intervju u petak i subotu, 21. i 22. novembra u Kongresnom centru podgoričkog hotela Premijer od 10 do 14 i od 17 do 19 sati. Traže se radnici u restoranu, baru, kuhinji, prodavnici i na recepciji.

Iz kompanije su saopštili da će podgorički Hard Rock cafe biti izgrađen na 800 kvadratni metara na kojima će biti zona za ručavanje i za svirke uživo, veliki bar, VIP zonu i rock prodavnicu u kojoj će se moći kupiti suveniri sa njihovim logom.

"Ono što ambijent čini jedinstvenim je i bogata kolekcija eksponata i aksesoara poznatih svjetskih muzičara, koja uključuje zvijezde kao što su Madonna, David Bowie, Rihanna, Elton John, Eminem, Shakira, Bruce Springsteen, Bon Jovi i mnoge druge", navodi se u saopštenju.

Hard Rock Cafe Podgorica se, kako se dodaje, nalazi u komercijalnoj i šoping zoni glavnog grada, unutar Atlas Kapital Centra i biće u potpunosti adaptiran prema visokim standardima Hard Rock grupacije, a to znaci autentičan ambijent, opremljen visokom tehnologijom i dizajnom.

"Zahvaljujući vlasnicima franšizee, Abu Dhabi Financial Group, prvi Hard Rock Café u ovom dijelu Evrope se neće premijerno pojaviti u nekom od drugih centara u regionu, nego baš u Podgorici", zaključuje se u saopštenju.

"Vijesti" su nedavno najavile otvaranje Hard Rock Cafea u Podgorici o čemu možete čitati u posebnoj vijesti.

Bonus video: