Živi u domu za nezbrinutu djecu, ali ne želi da je usvoji Kim Kardašijan

3 komentar(a)
KIm Kardašijan, Foto: Screenshot: "Keeping Up With The Kardashians"
KIm Kardašijan, Foto: Screenshot: "Keeping Up With The Kardashians"
Ažurirano: 19.11.2014. 19:30h

Djevojčica sa Tajlanda je barem na dan postala internet heroj, nakon što je odbila da je usvoji Kim Kardašijan.

Pink koja ima 13 godina, je bila očajnička želja starlete, ali djevojčica nije bila impresionirana idejom da bude dio slavne porodice, jer ima druge planove.

Ona živi u domu za nezbrinutu djecu na Tajlandu, i to u regionu koji je najsiromašniji. Kim je upoznala kada je posjetila to područje, i izjavila da se "potpuno zaljubila u djevojčicu".

Zasigurno, Kardašijan nije očekivala da će je Pink odbiti, jer ju je majka poslala u dom zato što nije mogla da je školuje.

"Svi žele imati drugačiji i bolji život, pretpostavljam. Ali kada sam malo bolje razmislila o tome i shvatila u što bih se upustila i što bih sve trebalo ostaviti iza sebe, ne, shvatila sam, nisam spremna za to. Ako Kim opet dođe, rado ću ju vidjeti, i nju i njenu porodicu, ali ne želim da me usvoji, ja imam majku i svoju porodicu", rekla je Pink, prenosi Daily Mail. Pink planira da studira na tamošnjem univerzitetu, a nakon toga da radi kao turistički vodič ili učiteljica i njeni su planovi miljama daleko od šoubiz svijeta kojima vlada Kardašijan, poznata po golim fotografijama i kućnim intimnim video snimcima. "Želim ostati tu i pomoći svojoj zemlji. Trudiću se da ljudi dođu na Tajland i nauče više o njemu. Ne mogu i ne želim ostaviti sve ovo, tu su moja braća i sestre, i moja majka, i moja zemlja koja me treba", rekla je Pink.

Bonus video: