Vlasnica najljepše guze u Brazilu je... Indijanara Karvaljo

Plavokosa ljepotica iza sebe je ostavila čak i Klaudiju Aljende, koju zovu "brazilska Megan Foks"
172 pregleda 1 komentar(a)
Indianara, Foto: Imguol.com
Indianara, Foto: Imguol.com
Ažurirano: 19.11.2014. 17:20h

Indijanara Karvaljo vlasnica je najljepše zadnjice u Brazilu, proglašeno je na svjetski poznatom takmičenju Miss Bumbum.

Plavokosa ljepotica iza sebe je ostavila čak i Klaudiju Aljende, koju zovu "brazilska Megan Foks" zbog sličnog izgleda kao pomenuta holivudska glumica. Aljende ipak nije bila previše razočarana što nije pobjedila, izjavivši da je srećna što je završila među prve tri.

"Nisam očekivala, ali naravno da sam željela pobjedu. Dobro sam se pripremila za takmičenje i ponosna sam zbog ove titele, jer ona predstavlja sve žene u Brazilu", rekla je ovogodišnja pobjednica Miss Bumbum takmičenja, a prenose britanski mediji.

Ona je dodala da joj je oskudni dvodjelni bikini koji je malo toga skrivao pomogao da dođe do pobjedničkog postolja. Indijanara je kao nagradu dobila 22 hiljade dolare.

Ovogodišnje izdanje Miss Bumbum takmičenja ućiće u istoriju i kao prvo gdje su se predstavile dvije sestre bliznakinje Rafaela i Gracijela Fornancijeri, Julijana Bitenkort bila je prva "plus size" učesnica, a 39-ogodišnja Patrisija Oliveira najstarija kandidatkinja koja je upala u top 28.

Bonus video: