Vilou Smit tvrdi da može da kontroliše vrijeme

271 pregleda 7 komentar(a)
vilou i dzejden, Foto: Reuters
vilou i dzejden, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.11.2014. 15:35h

Sin i ćerka Vila Smita i Džejde Pinket, Vilou (14) i Džejden (16) dali su intervju "T magazinu" koji je zbunio i novinara koji ih je intervjuisao i ostatak svijeta, prenosi mondo.rs.

Njihovi mama i tata su poznati i bogati, a oni iza sebe imaju muzičku i glumačku karijeru, ali i bizarno viđenje svijeta i svega u njemu.

Vilou je otkrila da trenutno čita kvantnu fiziku, da ne postoji nijedan dovoljno dobar roman na svijetu, pa mora sama da piše svoje, ali i da može da kontroliše vrijeme.

"Meni vrijeme može da protiče brzo, sporo, kako ja poželim. Tako znam da vrijeme zapravo ne postoji".

Inače, nijedno od njih dvoje ne ide u "normalnu školu", već imaju privatnu nastavu. Razlog je jednostavan: "Išli smo u školu jednu godinu i shvatili da je to najbolje i najgore iskustvo ikada. Najbolje jer smo shvatili zašto su ljudi tako depresivni, a najgore jer smo i sami postali depresivni".

Džejden dodaje da nikada nije išao na časove vožnje jer "ne funkcionišu". "Nikada ništa ne naučiš. Saobraćajke se dešavaju svakog dana, pa čemu onda sve to?".

Iako ima tek 14 godina, Vilou nedostaje vrijeme koje je provela u majčinom stomaku: "Bebe su toliko svjesne dok su u stomaku, dok se razvijaju, rastu im kosti, ligamenti ... ali su šokirane surovošću ovog svijeta. Kako rastu, tako počinju da gube".

O iskrenosti, sestra i brat su rekli sljedeće:

"Počela sam sve manje i manje da obraćam pažnju na to šta mozak misli, kako se ne bih osjećala tužnom", rekla je Vilou, na šta se Džejden nadovezao: "Tačno, jer kada ti na pamet padne jedna misao, to nije samo jedna misao, jer mora da se odbije o obe hemisfere mozga".

Bonus video: