Dženifer oprostila Bredu: Neke stvari moraš preboljeti

Dženifer se razvela od Pita 2005, nakon što je poznati glumac upoznao Džolijevu na snimanju filma "Mr and Mrs Smith"
85 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.11.2014. 08:41h

Dženifer Aniston rekla je da je više ne pogađa brak bivšeg supruga Breda Pita i Anđeline Džoli.

"Ljudi znaju da urade neoprostive stvari, ali jednostavno moraš da preboliš to", kazala je glumica za magazin "Harper's Bazzar". "Mislim da je veoma važno opraštati. Inače taj otrov u tebi raste i nema ništa gore od toga", dodala je ona.

Dženifer se razvela od Pita 2005, nakon što je poznati glumac upoznao Džolijevu na snimanju filma "Mr and Mrs Smith", gdje su se zaljubili jedno u drugo. Anđelina i Bred sada imaju šestoro djece, a nedavno su se vjenčali u Francuskoj.

"Svi smo ljudska bića sklona greškama. Biti dugo ozlojeđen je kao da uzmeš mišomor i čekaš da pacov umre", kazala je Aniston.

Ona je otkrila da je srećnija nego ikad od kada je vjerena za glumca Džastina Teroa.

"On je jedno od najskromnijih, najpoštenijih ljudskih bića. Biti dosadno sa njim je gotovo nemoguće. Njegove oči su tako lijepe. Zabavljamo se pričajući unedogled o svemu, sjajno nam je", ispričala je glumica.

Dženifer je istakla i da uživa u životu iako je zašla u četrdesete godine.

"Kada bi trebalo da poludim? Možda bi trebalo da sam u fazonu: 'Ou, bole me noge'. Ali nisam. Mislim da ti starosni markeri treba da budu pomjereni. Čula sam da je Hali Beri kada je zatrudnjela sa 47 rekla da je to gerijatrijska trudnoća, što mi je smiješno. To je uvredljivo. Očigledno smo kao žene evoluirale i sa svojih preko 40 zabavljam se više nego ikad", kazala je Aniston za koju se priča da bi mogla biti nominovana za Oskara za ulogu u filmu "Cake".

Galerija

Bonus video: