Dženifer Aniston: U četrdesetim se zabavljam bolje nego ikad

Glumica je danas u srećnoj vezi sa glumcem Džastinom Teroom kog je 2011. godine upoznala na snimanju komedije "Wanderlust“
0 komentar(a)
Dženifer Aniston, Foto: Shutterstock
Dženifer Aniston, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.11.2014. 15:54h

Holivudska glumica Dženifer Aniston kaže da je, kako joj se bliži pedeseta sve zahvalnija svojoj prošlosti zbog koje je sazrela kao žena.

Četrdesetpetogodišnja glumica našla se na naslovnoj strani magazina "Harper’s Bazaar“, a zanimljive fotografije pratio je i intervju. "U četrdesetim se zabavljam bolje nego ikad u životu. Promenio se način na koji gledam na posao, svoje tijelo i emocije“, rekla je slavna glumica. U novom intervjuu je naglasila i važnost praštanja, a mnogi smatraju da se to odnosi na bivšeg supruga Breda Pita koji ju je prevario s Anđelinom Džoli. Glumica je danas u srećnoj vezi sa glumcem Džastinom Teroom kog je 2011. godine upoznala na snimanju komedije "Wanderlust“. "Ta veza mi je pomogla da se dovedem u red, da mi postane prijatno u sopstvenoj koži i da zaista budem spremna za ljubav i partnera. Bilo je to važno za mene kao ženu“, zaključila je.

Bonus video: