Emeli Sande više nije crnogorska snajka

Sande je kazala da se kaje što se udala za Adama, jer su njihovi životi 'toliko drugačiji', ali da o njemu nema ništa loše da kaže
345 pregleda 9 komentar(a)
Emeli Sande, Foto: Facebook
Emeli Sande, Foto: Facebook
Ažurirano: 10.11.2014. 15:34h

Britanska pjevačica Emeli Sande više nije crnogorska snajka.

Sande je za britanski "The Times" otkrila da je skoro doživjela nervni slom nakon skorašnjeg raskida od Nikšićanina Adama Guragina, sa kojim je bila deset godina u vezi.

"Svi su mislili da sam poludjela, čudili su se otkud sada razvod kad su mi nedavno bili na svadbi. Ali neki unutrašnji glas mi je kazao: 'Ovo nije život. Pretvaraš se da si neko drugi.' Još ne mogu da objasnim što se tačno desilo", kazala je Sande.

Ona je dodala da joj je teško ali da pokušava da ne krivi sebe za raskid. Priznala je i da se kaje što se udala za Adama, jer su njihovi životi 'toliko drugačiji', ali da o njemu nema ništa loše da kaže.

Glavni problem u braku, po njenim riječima, bila je razdvojenost dok je bila na turnejama.

Popularna pjevačica udala se za Guragina u septembru 2012, a ceremonija vjenčanja održana je na Luštici. Emeli i Adam su se upoznali dok su zajedno studirali u Aberdinu.

Pjevačica koja po prvi put u 17 godina neće biti u vezi kazala je ida neće ukloniti tetovažu sa lijeve strane grudi na kojoj piše "Volim te, Adame".

Bonus video: