Od djevojke iz komšiluka do moderne princeze: Džesika Alba

Džesika je na tri godine zapostavila glumu i pokušavala da pokrene svoju kompaniju Honest koja prodaje eko proizvode namijenjene mamama i bebama
0 komentar(a)
Džesika Alba, Foto: Beta-AP
Džesika Alba, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 09.11.2014. 17:19h

Prelijepa Džesika Alba sijala je na gala večeri organizacije Baby2Baby čiji je član upravnog odbora.

Sve uspešnija preduzetnica izazvala je veliku pažnju kada se sa suprugom pojavila na crvenom tepihu u romantičnoj toaleti koja je podsjećala na haljine grčkih boginja.

Glumica i vlasnica kompanije „Honest“ blistala je uz svog supruga Keša Vorena koji nije zaostajao za njom, a mnogi su ih pohvalili da su jedan od najljepših i najskladnijih parova u Holivudu.

Inače, Džesika je na tri godine zapostavila glumu i pokušavala da pokrene svoju kompaniju Honest koja prodaje eko proizvode namijenjene mamama i bebama. Posao je pokrenula jer je sama bila frustriana time što joj je kao majci bilo teško da pronađe proizvode za bebe kojima se može vjerovati da su sigurni za uptorebu. “Najhrabrija stvar koju sam učinila bilo je to što sam zapostavila svoju glumačku karijeru i osnovala ovu kompaniju”, izjavila je Džesika čija je kompanija ostvaruje milionske prihode.

Bonus video: