Stiven Fraj se povukao sa Tvitera do decembra

Ovo nije prvi put da se glumac povukao sa pomenute društvene mreže. On je 2009. prijetio povlačenjem sa Tvitera zbog "previše agresije i neljubaznosti"
69 pregleda 1 komentar(a)
Stiven Fraj
Stiven Fraj
Ažurirano: 09.11.2014. 18:11h

Engleski glumac Stiven Fraj jedna je od omiljenih ličnosti na Tvitera, ali će fanovi njegovih mudrih i duhovitih dosjetki biti razočarani saznanjem da je on odlučio da prestane sa korišćenjem drašvenih mreža.

On je u pozdravnom tvitu svojim "pratiocima" napisao da će se povući sa Tvitera do decembra zbog toga što "trenutno snima na mjestu gdje mu je savjetovano da se ostavi tvitovanja". Ova vijest posebno je dosta prašine digla kod fanova "Star Wars" franšize, među kojima se već neko vrijeme spekuliše da će Fraj igrati u najnovijem nastavku "Episode VII"." Ili se snimanje odvija u parlamentu ili u svlačionici fudbalskog kluba. Srećno, vidimo se u decembru", napisao je jedan od fanova.

Ovo nije prvi put da se glumac povukao sa pomenute društvene mreže. On je 2009. prijetio povlačenjem sa Tvitera zbog "previše agresije i neljubaznosti".

Ovo je izazvalo pomiješane reakcije javnosti, a neki su pozivali na njegovo hapšenje zbog ranijeg konzumiranja narkotika. Fraj je za BBC nakon toga kazao da postoji "velika moralna razlika" između korišćenja droga u prošlosti i seksualnog zlostavljanja.

"Ako ljudi misle da treba zbog toga da budem uhapšen, okej. Ja sam jedina osoba koju mogu da povrijedim. Tako da lično vidim veliku moralnu razliku između napada na nečiji fizički prostor, silovanja, seksualnog zlostavljanja maloljetnika i mene koji se hranim stvarima koje mi štete", kazao je on.

Glumac je takođe izazvao kontroverzu tvrdnjom da 14-ogodišnje djevojčice koje spavaju sa rok zvijezdama ne mogu sebe da zovu žrtvama, jer su bile ponosne na to.

Bonus video: