Autopsija potvrdila: Robin Vilijams izvršio samoubistvo

Autopsijom je utvrđeno da je Vilijams uzeo ljekove koji se izdaju na recept i da su u njegovom organizmu pronađene samo "terapeutske koncentracije" tih ljekova
0 komentar(a)
Robin Vilijams, Foto: Reuters
Robin Vilijams, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.11.2014. 10:02h

Autopsijom je definitivno utvrđeno da je američki glumac Robin Vilijams izvršio samoubistvo u svojoj kući u avgustu i da u njegovom tijelu nije bilo alkohola niti narkotika, saopštila je danas kancelarija šerifa u okrugu Marin u Kaliforniji.

Autopsijom je utvrđeno da je Vilijams uzeo ljekove koji se izdaju na recept i da su u njegovom organizmu pronađene samo "terapeutske koncentracije" tih ljekova, prenijela je agencija AP.

Patolog je saopštio da je Vilijams izvršio samoubistvo vješanjem.

Robin Vilijams pronađen je mrtav 11. avgusta u svom domu u Kaliforniji. Vilijams imao je 63 godine, a za ulogu u filmu "Dobri Vil Hanting" nagrađen je Oskarom.

Njegova porodica je tada povodom tragične smrti izdala zvanično saoštenje: "Robin Viliajms preminuo je jutros. Vodio je veliku borbu sa akutnom depresijom posljednjih dana. Ovo je tragičan i iznenadni gubitak za sve nas. Familija moli za poštovanje privatnosti u ovom teškom trenutku žalosti."

Bonus video: