Misterija lica Rene Zelveger: Nesigurnost, operacije...

Naime, izvor blizak glumici otkriva da su problemi počeli još 2010. godine. Navodno, poznata glumica nije više dobijala ponude za uloge kao ranije, a uloge koje su joj nudili nisu zadovoljavale njene ambicije
298 pregleda 1 komentar(a)
Rene Zelveger, Foto: Beta-AP
Rene Zelveger, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 04.11.2014. 14:58h

Otkako se poznata glumica Rene Zelveger pojavila nakon duže medijske pauze sa potpuno novim licem komentari na račun njenog izgleda ne jenjevaju.

Iako četrdesetpetogodišnja Rene Zelveger tvrdi da se osjeća bolje nego ikada i da je ne pogađaju negativni komentari, istina o njenim hiruškim zahvatima je potpuno drugačija.

Naime, izvor blizak glumici otkriva da su problemi počeli još 2010. godine. Navodno, poznata glumica nije više dobijala ponude za uloge kao ranije, a uloge koje su joj nudili nisu zadovoljavale njene ambicije, prenosi Super žena. Lične nesigurnosti su pobijedile, pa je Rene samu sebe ubijedila da je to sve zbog njenog izgleda, te počela da traži nedostatke na svom tijelu, posebno licu.

Ipak, čini se da ni operacijama glumica nije uspjela da pronađe samu sebe, iako tvrdi da se osjeća dobro u svom tijelu. Štaviše, mnogi filmski kritičari su se složili da je stara Rene bila specifična glumica zbog čega su je i svi zavoljeli.

Bonus video: