Zanosna Emili: Ako želim da imam neobavezan seks, imaću ga

Dvadesettrogodišnji model pozirala je u seksepilnom editorijalu za američko izdanje magazina „Kosmopolitan“ i govorila o svom seksualnom životu
50 pregleda 2 komentar(a)
Emili Ratajkoski, Foto: Facebook
Emili Ratajkoski, Foto: Facebook
Ažurirano: 30.10.2014. 09:19h

Manekenka koja se proslavila pojavljivanjem u spotu "Blurred Lines" Emili Ratajkovski poznata je po provokativnim izjavama, pa se i ovoga puta osvrnula na temu seksa.

Dvadesettrogodišnji model pozirala je u seksepilnom editorijalu za američko izdanje magazina „Kosmopolitan“ i govorila o svom seksualnom životu. "Ako želim da imam neobavezan seks, imaću ga. Nisam djevojka koja odmah nakon seksa želi da veže muškarca. Takođe, neću ni plakati tokom seksa jer mislim da je romantičan“, izjavila je, prenosi Super žena. Emili, koja se nedavno pojavila i u filmu "Gone Girl" kaže da je bilo nadrealno što se ljubila sa kolegom Benom Aflekom, te da je ostvarila sebi san iz djetinjstva. Kako će se njena karijera dalje kretati ne zna ni ona sama. "U današnjoj kulturi nije važno da li si glumac ili model, danas si javna ličnost. Pitanje je šta ćeš uraditi sa sobom. Ja se nadam da ću kroz pet godina moći da radim i jedno i drugo“, zaključila je Emili.

Bonus video: