Barbara Boumen: Bil Kozbi me je drogirao i iskoristio

Već neko vrijeme u medijima se spekuliše da je glumac silovatelj, a nakon intimne ispovjesti, glumca Hanibala Buresa, u intervjuu za Daily Mail, progovorila je i Barbara Boumen, koja je takođe potvrdila glasine
1 komentar(a)
Bil Kozbi, Foto: BETA
Bil Kozbi, Foto: BETA
Ažurirano: 29.10.2014. 18:47h

Barbara Boumen, optužila je poznatog komičara Bila Kozbija, da je silovao i drogirao, i dodaje da je glumac pravo čudovište.

Već neko vrijeme u medijima se spekuliše da je glumac silovatelj, a nakon intimne ispovjesti, glumca Hanibala Buresa, u intervjuu za Daily Mail, progovorila je i Barbara Boumen, koja je takođe potvrdila glasine.

"Taj čovjek me drogirao i silovao. On je čudovište. Iskreno se nadam da ni druge žrtve neće uspjeti da ućutkaju, bogati, snažni i ružni", kaže glumica koja je Bila Kozbija upoznala 1985. godine. Ponašajući se prema njoj kao otac, uzeo je pod svoje mentorstvo, a onda je krenuo pakao.

"Mnogo puta mi je rekao: "Vjeruj mi kao da sam ti otac", kaže glumica, kojoj je komičar davao privatne časove glume, a kada je potpuno pridobio povjerenje nje i njene majke, počeo je sa udvaranjem i pipkanjem. Drogirao je, tako što joj je u piće ubacio nepoznatu supstancu, a iako se ne sjeća šta se tada desilo, probudila se u gaćicama i njegovoj košulji.

Bila Kozbija je posljednjih godina, preko 13 žena optužilo za seksualni napad, ali je sve to riješeno pogodbom van suda. Nedavno je komičar Hanibal Bares javno prozvao komičara da je silovatelj, na čemu mu je Brabara neizmjerno zahvalna.

Bonus video: