Hju Džekmen treći put operisan u godinu dana

"Realističan sam kad je u pitanju budućnost i znam da ću ići najmanje na još jednu, a vjerovatno i više operacija. To je normalno za nekoga iz Australije pošto se ne sjećam da mi je iko ikad rekao da se namažem kremom za sunce", izjavila je zvijezda "X-men" filmske franšize
226 pregleda 2 komentar(a)
Hju Džekmen, Foto: Shutterstock
Hju Džekmen, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.10.2014. 18:35h

Hju Džekmen djeluje neuništivo, ali čak i on mora da koristi kremu za sunce.

Poznati glumac nedavno je liječen protiv raka kože, otkrio je njegov predstavnik za "E! News" i dodao da je glumac sada dobro.

Džekmenu je to treći put da mu uklanjaju karcinom u posljednjih 12 mjeseci, koji je operisao već u novembru 2013. i maju ove godine.

"Imam rak kože, najmanje opasnu vrstu, ali je potrbno riješiti ga se na vrijeme, jer raste", kazao je australijski glumac.

On je istakao da bi svi trebalo da s vremena na vrijeme idu na preglede kako bi ako problem postoji on bio primjećen na vrijeme. Sam glumac kaže da redovno posjećuje dermatologa.

"Realističan sam kad je u pitanju budućnost i znam da ću ići najmanje na još jednu, a vjerovatno i više operacija. To je normalno za nekoga iz Australije pošto se ne sjećam da mi je iko ikad rekao da se namažem kremom za sunce. Sreća je što se to može spriječiti redovnim posjetama kod ljekara", izjavila je zvijezda "X-men" filmske franšize.

Bonus video: