Glumica Kristen Stjuart pravi veliku pauzu

Stjuart, koja glumi od svoje četrnaeste godine, u razgovoru za USA Today je otkrila da je spremna da se upusti u istraživanje drugih kreativnosti, te da planira da stvari u svom životu okrene naglavačke
50 pregleda 0 komentar(a)
Kristen Stjuart, Foto: Beta/AP
Kristen Stjuart, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.10.2014. 15:56h

Glumica Kristen Stjuart, koja se proslavila ulogom u trilogiji “Twilight”, odlučila je da napravi pauzu kada su u pitanju filmovi, jer želi da se posveti drugim oblicima umjetnosti.

Stjuart, koja glumi od svoje četrnaeste godine, kada je dobila ulogu u filmu “Catch That Kid”, u razgovoru za USA Today je otkrila da je spremna da se upusti u istraživanje drugih kreativnosti, te da planira da stvari u svom životu okrene naglavačke.

“Uzimam malo slobodnog vremena, jer radim aktivno već dvije godine. Ja sam glumica i to je moja umjetnička forma, a upravo zato što sam time počela da se bavim kao dijete, osjećala sam se uplašeno i nesigurno kada se pomenu druge forme umjetnosti u kojima bih voljela da učestvujem”, pojasnila je 24-godišnja glumica.

“Napraviću veoma veliku pauzu. Planiram da kupim prostor u kojem ću živjeti i raditi u centru Los Anđelesa, a u kojem ću napraviti neke stvari sopstvenim rukama. Ovu odluku sam donijela bukvalno prije nekoliko nedjelja”, dodala je Stjuart, a zatim otkrila kakva umjetnost je u pitanju.

“Snimiću kratak film. Ujedno radim na više stvari i ne znam kako ću sve to spojiti u jedno. Inače pišem sve vrijeme”, pojasnila je bivša djevojka Roberta Patinsona, koja kaže da sigurno neće sjedjeti skrštenih ruku dok odmara od glume.

Bonus video: