Đoković: Ponosan sam na svoju Jelenu

Jelena se porodila u utorak veče u Monte Karlu, a ona kao i beba se osjećaju dobro
11 komentar(a)
Novak Đoković, Jelena Ristić, Foto: Twitter
Novak Đoković, Jelena Ristić, Foto: Twitter
Ažurirano: 23.10.2014. 05:34h

Proslavljeni srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga postali su roditelji u utorak veče, kada je Jelena Đoković rodila dječaka, kojeg su, kako je najbolji teniser svijeta otkrio na Twitter nalogu, nazvali Stefan.

“Stefan, naš anđeo dječak je rođen! Veoma sam ponosan na svoju prelijepu suprugu Jelenu. Hvala puno na ljubavi i podršci. Sve vas volimo”, napisao je Đoković juče.

Prema prvim informacijama koje su prenijeli brojni mediji, Jelena se porodila u Monte Karlu, a ona kao i beba se osjećaju dobro.

Dok su Novakovi roditelji rođenje unuka slavili u Beogradu, Jelenini su bili u Monte Karlu, a par čija popularnost na Balkanu može da se poredi sa kraljevskim parom u Britaniji, već je dobio čestitke od brojnih svjetskih medija, kolega i prijatelja.

Među onima koji su Novaku i Jeleni čestitali na društvenim mrežama su Ana Ivanović i Boris Beker. Vijest o rođenju Stefana, prenijeli su svjetski mediji, a bilo je i onih koji su greškom objavili lažnu sliku bebe Đokovića, koja je “procurjela”.

Srpski mediji pored izvještavanja o stanju roditelja i bebe, već prognoziraju budućnost Stefanu, koji je već dobio i analizu datuma rođenja i životni horoskop, prema kojem je “dijete predodređeno za kreativnost”.

“Ljudi rođeni u znaku vage nekada su neodlučni, ali se odlično uklapaju u svako društvo. Veoma su inteligentni i kreativni, odlični su pisci, glumci, slikari, a podjednako su fantastični i u drugim kreativnim oblastima. Nisu zlopamtila, ne vole svađe i prepirke”, piše u horoskopu mlađeg Đokovića, koji je rođen kada i Alfred Nobel, reditelj Nikita Mihalkov i brojni sportisti.

Novak i Jelena počeli su da se zabavljaju 2006. godine, a vjenčali su se u julu ove godine na Svetom Stefanu.

Nakon što nekoliko dana provede sa suprugom i novorođenim sinom, Đoković putuje u Pariz gdje će se takmičiti na teniskom turniru na kojem brani titulu.

Bonus video: