Podgoričanin pobjednik STIHL takmičarskog karavana

STIHL takmičarski karavan je u potrazi za najboljim takmičarima, u navedenom periodu obišao Velikogospojinske dane u Novom Bečeju, Homoljske motive u Kučevu, Sajam šljiva u Osečini, Roštiljijadu u Leskovcu, Bijelo Polje, Kupusijadu u Mrčajevcima, Šabački vašar, Podgoricu i Oplenačku berbu u Topoli
55 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 23.10.2014. 08:32h

Devetnaestogodišnji Mladen Obradović iz Podgorice pobjednik je STIHL takmičarskog karavana i uručena mu je glavna nagrada - motorna testera.

STIHL takmičarski karavan je takmičenje u okviru koga se, pod sloganom “Vi ste na potezu!”, u prethodna dva mjeseca, preko 600 takmičara nadmetalo u dvije kategorije – sječenje debla motornom testerom i vođenje loptice kroz lavirint pomoću duvača za lišće.

STIHL takmičarski karavan je u potrazi za najboljim takmičarima, u navedenom periodu obišao Velikogospojinske dane u Novom Bečeju, Homoljske motive u Kučevu, Sajam šljiva u Osečini, Roštiljijadu u Leskovcu, Bijelo Polje, Kupusijadu u Mrčajevcima, Šabački vašar, Podgoricu i Oplenačku berbu u Topoli.

"Ukupni pobjednik STIHL takmičarskog karavana u kategoriji Lavirint je upravo Mladen Obradović iz Podgorice. Ovaj devetnaestogodišnji maturant Trgovinske škole bio je najbolji od pobjednika u svih 10 mjesta Srbije i Crne Gore koje je karavan obišao", saopšteno je iz kompanije.

Galerija

Bonus video: