16 GODINA KASNIJE

Monika Levinski: Pitali su me zašto nisam promijenila ime

Govoreći o porodici i bratu, Monika nije mogla da zaustvi suze, a tokom govora je objasnila da se na ovom skupu pojavila da bi se borila protiv “otrovne internet kulture”
0 komentar(a)
Monika Levinski, Foto: Screenshot (YouTube)
Monika Levinski, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 22.10.2014. 13:44h

Monika Levinski držala je govor na skupu koji je organizovao magazin “Forbs”, a tokom kog je prvi put javno govorila o skandalu s bivšim predsjednikom SAD-a Bilom Klintonom.

Uprkos velikoj tremi koju je imala jer do sada nikada nije držala govor u javnosti, bivša sekretarica i ljubavnica tadašnjeg predsjednika SAD-a Monika Levinski dirljivi govor stoički je podnijela. Ona je govorila kako je prije 16 godina počela da radi u Bijeloj kući kao stažistkinja. “Tada sam imala 22 godine, završila sam fakultet i počela da stažiram u Bijeloj kući. Ali, zaljubila sam se u svog šefa. On je bio predsjednik SAD-a. Započeli smo aferu 1995. godine, a ona je s prekidima trajala dvije godine. To je bilo dobro za mene, sve dok nije dospjelo u javnost. Mnogi su mi govorili da bi trebalo da promijenim ime, a neki su me čak zapanjeno pitali zašto to već nisam uradila. Ja sam i dalje Monika Levinski”, rekla je na početku govora. Govoreći o porodici i bratu, Monika nije mogla da zaustvi suze, a tokom govora je objasnila da se na ovom skupu pojavila da bi se borila protiv “otrovne internet kulture”. Naime, tračevi o njoj i Klintonu su počeli da se šire upravo putem interneta. Cijeli govor bivše ljubavnice Bila Klintona možete poslušati u nastavku…