Važi za najseksepilniju pjevačicu, a za sebe mislila da je debela

“Svi misle da ako si bogat nemaš nikakve probeme, nesigurnosti, ali svako od nas je samo živo biće”, zaključila je pjevačica
95 pregleda 7 komentar(a)
Nikol Šerzinger, Foto: Shutterstock
Nikol Šerzinger, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.10.2014. 16:25h

Poznata pjevačica Nikol Šerzinger smatra se jednom od najljepših žena u šou-biznisu, ali to ne znači da i ona nema svojih nesigurnosti kao i ostale žene.

Zapravo, Nikol je priznala da se često osjećala "debelo i ružno", te da se stalno borila sa nedostatkom samopouzdanja. Pjevačica je prije nekoliko mjeseci priznala i da je osam godina patila od bulimije, a da joj je kreiranje albuma pomoglo da se izbori sa teškoćama u životu. “Mislila sam da ništa nije dovoljno, da nisam dovoljno lijepa, da sam debela, da nisam dovoljno vrijedna. Sada se osjećam udobno u svojoj koži posebno zato što mogu da pričam o tim stvarima”, izjavila je Nikol. Pjevačica, koja je u vezi s vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom savjetuje da je dobro biti iskren u pisanju pjesama, jer to pomaže publici da razumije da slava i novac ne podrazumijevaju i sreću. “Svi misle da ako si bogat nemaš nikakve probeme, nesigurnosti, ali svako od nas je samo živo biće”, zaključila je.

Bonus video: