Hit na internetu: "Velika Crna Gora" od Albanije do Francuske

Neki su korisnici na društvenim mrežama postavili pitanje zašto je Švajcarska izuzeta, a jedan od odgovora glasi: "Zato što puno rade"
516 pregleda 35 komentar(a)
karta Crne gore, zezanje, Foto: Facebook.com
karta Crne gore, zezanje, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 16.10.2014. 16:49h

Balkan je ovih dana ponovno uzdrman, razlog su, kao i uvijek, ideologije i prošlost. Ipak, bilo je i onih koji su cijelu prču okrenuli na šalu.

Na društvenim mrežama je počela da kruži neobična karta Crne Gore, koja se, prema viziji autora Borisa Đerkovića (Optimus Prime) proteže od Albanije pa sve do Francuske.

Takozvana "Velika Crna Gora" stala je na rep i "Velikoj Srbiji" i "Velikoj Albaniji": u okviru granica (n)ove verzije Crne Gore našao se dobar dio Albanije, Srbije (bez Vojvodine), Kosova, Makedonije i Bugarske.

"Vizionari" koji stoje iza ove karte Crnoj su Gori pripojili i Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, i dijelove Mađarske, Austrije i Francuske. Veliki dio Italije takođe je dio nove Crne Gore, ali je, recimo, Švajcarska ostala izvan granica ove nove države.

Neki su korisnici na društvenim mrežama postavili pitanje zašto je Švajcarska izuzeta, a jedan od odgovora glasi: "Zato što puno rade".

Bonus video: