Andrea Demirović se razvodi: Živjela sam u zabludi

Andrea je "Blicu" rekla da su oni već razdvojeni, i da je ona sa bebom u Crnoj Gori
397 pregleda 16 komentar(a)
Andrea Demirović, Foto: Facebook
Andrea Demirović, Foto: Facebook
Ažurirano: 14.10.2014. 06:54h

Pjevačica Andrea Demirović podnijela je zahtjev za razvod od koreografa Miloša Paunovića sa kojim ima petomjesečnog sina.

Andrea je "Blicu" rekla da su oni već razdvojeni, i da je ona sa bebom u Crnoj Gori.

"Iako nisam planirala da se oglašavam povodom naslova u žutoj štampi u kojima je akter moj suprug, jer nikada nisam osjećala potrebu da privatnim životom skrećem pažnju medija i publike na sebe, ovog puta, zbog velikog pritiska javnosti, odlučila sam da dam izjavu. Dakle, Miloš nije razveden, još uvijek smo u braku. Angažovala sam advokata i razvešćemo se, na moju inicijativu", kazala je Demirović.

Tabloidi su prošle nedjelje pisalali o tome da je Paunović prevario Andreu sa folk pjevačicom Milicom Todorović.

Andrea navodi da je dugo živjela u zabludi.

"Do samog rođenja našeg djeteta, osjećala sam se srećno i voljeno u vezi s Milošem, koja je trajala pet godina. Onda sam, u najosjetljivijem trenutku svake žene, mjesec dana nakon porođaja, saznala da sam jedan duži vremenski period, koji uključuje i devet mjeseci moje trudnoće, živjela u zabludi. Nemam namjeru da komentarišem postupke i izbore mog i dalje zakonitog supruga, jer, na kraju krajeva, on je ipak bio moj izbor, loš, ali isključivo moj izbor, kao i zbog činjenice da je on otac mog djeteta. Nemam namjeru da se ovim povodom više oglašavam u medijima", zaključuje Andrea.

Bonus video: