Ko mota Rijanine džointe i sprema sobu nakon seksa

"Njen posao je lista suludih zahtjeva, a najgori od njih je pospremanje sobe nakon seksa koji je Rijana imala. Melisa mora da počisti sve lične stvari koje je zvijezda ostavila za sobom"
73 pregleda 2 komentar(a)
Rijana, Foto: Reuters
Rijana, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.10.2014. 14:02h

Među zaduženjima asistentkinje pop zvijezde Rijane su motanje džointa i spremanje sobe nakon seksa, piše Daily Star.

Pjevačicina pomoćnica je ujedno i njena prijateljica iz djetinjstva Melisa Ford, ali se u međuvremenu njihov odnos bitno promijenio. Sada je Rijana šef, a Melisa obavlja "prljave" poslove.

Tako joj redovno mota džointe, fotografiše je za društvene mreže i mijenja rolne toalet papira, otkrio je Melisin prijatelj.

"Njen posao je lista suludih zahtjeva, a najgori od njih je pospremanje sobe nakon seksa koji je Rijana imala. Melisa mora da počisti sve lične stvari koje je zvijezda ostavila za sobom", kazao je on. Jedna od stvari o kojima asistentkinja brine je da rolna toalet papira u WC-u nikad ne bude "pri kraju".

"Rijana voli da joj papira ne fali, pa Melisa uvijek prekontroliše toalet prije nego što pjevačica uđe u njega. Takođe insistira da kupatilo bude sterilisano", kazao je Melisin prijatelj. Melisa je Rijanina vršnjakinja, a zajedno su odrasle na Barbadosu. Dio tima pjevačice je od 2003. godine.

Bonus video: