Ugledna advokatica Alamudin vjenčala se s nekim glumcem

Alamudin je trenutačno i dio inicijative za prevenciju seksualnih zločina u ratnim zonama, a vjenčala se s "nekim glumcem koji se zove Džordž Kluni, kako su nam rekli", ironičan je Business Woman
5 komentar(a)
Džordž Kluni, Foto: Reuters
Džordž Kluni, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.09.2014. 11:26h

Dok su svi svjetski mediji vjenčanja poznatog glumca Džordža Klunija i poznate advokatice Amal Alamudin opisivali stavljajući glumca u prvi plan, čitani blog Business Woman cijelu je stvar okrenuo "naglavačke" naslovom "Međunarodno poznata advokatica vjenčala se s jednim glumcem".

"Amal Alamudin, s kancelarijama u Londonu i Njujorku, svjetski poznata pravnica kada je riječ o međunarodnim pravima izbjeglica i ljudskim pravima, izbjegla je trend žena u svom poslu i vjenčala se s... glumcem", piše blog Business Woman, koji dodaje da je Alamudin završila Oxford, tečno govori engleski, francuski i arapski jezik a zastupala je i poznatog Džulijana Anadža.

Alamudin je trenutačno i dio inicijative za prevenciju seksualnih zločina u ratnim zonama, a vjenčala se s "nekim glumcem koji se zove Džordž Kluni, kako su nam rekli", ironičan je Business Woman, prenosi Tportal.

Bonus video: