Ljepote Crne Gore viđene očima paraglajdera

3 komentar(a)
Crna Gora u očima paraglajdera, Foto: Jeroen Frech
Crna Gora u očima paraglajdera, Foto: Jeroen Frech
Ažurirano: 17.09.2014. 17:05h

Jeroen Frech, producent iz Holandije, snimio je video sa svojom ekipom u kojem su preko paraglajdinga prikazane ljepote Crne Gore. Jedan je od mnogobrojnih stranaca koji je prepoznao prirodne ljepote Crne Gore i odlučio da napravi kratak video.

"Odabrali smo Crnu Goru za snimanje video klipa zbog njenih prirodno lijepih lokacija. Činjenica da ona nudi pet Nacionalnih parkova na udaljenosti od maksimum 150 kilometara je savršena prednost kada treba da snimate na različitim lokacijama", rekao je Jeroen za Kolektiv.me.

Video je sniman pet dana tokom aprila, a tokom snimanja su obuhvaćene četiri lokacije. Ekipu koja se pojavljuje u video klipu čine Patrick Kapel, koji se već 7 godina aktivno bavi paraglajdingom i Jeroen, sa dvije godine staža u ovom neobičnom sportu.

"Paraglajding mi pruža krajnji osjećaj slobode. U mogućnosti si da stojiš u vazduhu bez ikakvog oblika motorizovanog pogona. Samo tvoja krila i vjetar ti daju osjećaj da možeš da letiš kao ptica", sa uzbuđenjem priča Jeroen.

"Dreaming and drifting"(Sanjarenja i splavarenja) je pjesma mladog DJ-a iz Inzbruka čiji su taktovi inspirisali Jeroen-a da spoji muziku sa klipom i tako dočara doživljaj.

"Ovaj video je snimljen sa minimalnim budžetom i kamerama. Da smo imali veći budžet, koristili bismo više kamera i prikazali kako to izgleda iz više različitih uglova", kazao je Jeroen.

Bonus video: