"Maraja Keri je na ivici, osjeća se kao promašaj"

66 pregleda 0 komentar(a)
Maraja Keri, Foto: Shutterstock
Maraja Keri, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.09.2014. 17:34h

Maraja Keri jeste poznata kao pop diva, ali je njeni prijatelji ovih dana opisuju kao "emotivni haos".

Njen šestogodišnji brak sa Nikom Kenonom puca po šavovima, što je pjevačicu toliko pogodilo da jedva ima snage da se brine o svojim trogodišnjim blizancima Morokan i Monro.

"Ona je na ivici, osjeća se kao promašaj", kazao je izvor blizak pjevačici za "OK" magazin.

Krajem prošlog mjeseca Nik se odselio i odnio stvari iz njihovog stana u Njujorku, a Maraja je pobjega sa djecom u Orlando gdje ih je povela u "Walt Disney World". Očevici pričaju da je izgledala očajno i nesređeno, bez želje da priča i sa kim. Otišla je jednim vozilom, dok su djeca sa dadiljama putovala drugom.

"Izgledalo je bizarno, čak se nije ni pozdravila sa njima niti ih zagrlila i poljubila. Nije se ni okrenula za njima", ispričao je jedan od očevidaca.

Prema navodima američkih medija izgleda da je do svađe između Nika i Maraje došlo upravo zbog toga što pjevačica nije bila dovoljno posvećena djeci. Izvor blizak paru naveo je i da Maraja sumnja da ju je Nik varao, te da je postala zavisna od antidepresiva.

Prijatelji njeno trenutno stanje upoređuju sa onim 2001. kada je nakon perioda depresije doživjela nervni slom i završila u bolnici sa povredama koje je sama sebi nanijela, četiri godine nakon razvoda od Tomija Motole.

"Ona se udala rano za čovjeka koji ju je maltretirao, a i nakon toga joj je često slamano srce. Sa Nikom je imala drugačiju vezu od svih drugih muškaraca i zato ovaj prekid doživljava još teže. Ona će totalno poludjeti ako neko ubrzo ne interveniše, zaista joj je potrebna pomoć", ispričao je njen prijatelj.

Bonus video: