Vodič kroz život kakvim ga vidi Opra Vinfri

Opra je svojim američkim i inostranim izdavačima naglasila kako knjiga treba biti opremljena i prezentovana
0 komentar(a)
Opra Vinfri, Foto: Shutterstock
Opra Vinfri, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.09.2014. 16:18h

Opra Vinfri je u više navrata izjavljivala kako je čitanje njena najveća strast, a sad se posvetila i objavljivanju nove knjige "Ono u što sam sigurna". Zbirka kolumni predstavlja njen mali "vodič kroz život", a samo izdanje i objava pripremani su u velikoj tajnosti.

Opra Vinfri je u martu ove godine najavila da će u septembru objaviti knjigu u kojoj će iznijeti svoje misli i savjete ženama kako da vode ispunjen i srećan život.

Naime, dugogodišnja iskustva uobličila je u kolumni "Ono u što sam sigurna". Tokom posljednjih 14 godina, tekstovi su izlazili jednom mjesečno u njenom časopisu O i bili inspiracija brojnim čitateljkama. Eseji su sada objedinjeni u knjizi istog naslova, a poglavlja su podijeljena tematski: radost, istrajnost, povezanost, zahvalnost, mogućnosti, čuđenje, jasnoća i moć. Samo izdanje i objava pripremani su u velikoj tajnosti. Opra je svojim američkim i inostranim izdavačima naglasila kako knjiga treba biti opremljena i prezentovana, zabranila je svaki "selebriti" publicitet, jer joj je želja bila da to bude intimna knjiga kojom se jedna žena obraća drugima pomažući im da budu srećne i zadovoljne svojim životom, svojim tijelom, svojim vezama i prijateljstvima.

Bonus video: