Mislili da je prostitutka: Glumica iz “Đangove osvete” greškom uhapšena

Vots je navela da su joj policajci stavili lisice na ruke i da se osjećala istovremeno poniženo i razbjesnjelo
67 pregleda 1 komentar(a)
Danijela Vots, Foto: Beta/AP
Danijela Vots, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.09.2014. 10:48h

Danijela Vots, američka glumica koja je igrala u filmu "Đangova osveta" Kventina Tarantina, uhapšena je sinoć i potom ubrzo puštena jer ju je policija Los Anđelesa pobrkala s nekom prostitutkom.

Policija je navela da je odgovorila na telefonski poziv da se jedan muškarac i jedna žena "veoma nepristojno ponašaju" u automobilu marke "mercedes" parkiranom na ulici, a čija su vrata bila širom otvorena.

Policajci su došli na lice mjesta i priveli par, koji je ubrzo oslobođen jer je utvrđeno da nije počinjeno nikakvo krivično djelo.

Danijele Vots je na svom profilu na Fejsbuku navela da su joj policajci stavili lisice na ruke i da se osjećala istovremeno poniženo i razbjesnjelo, jer je odbila da pokaže policiji neki identifikacioni dokument.

Njen partner, glumac Brajan Džejms Lukas, rekao je da su privredeni jer su na javnom mestu iskazivali uzajamnu naklonost.

"Ja sam pokazao svoj dokument, jer sam znao da nisam ništa loše uradio, ali je Danijela to odbila i zbog toga su joj stavljene lisice i grubo je gurnuta u policijsko vozilo", rekao je Lukas i ocijenio da takvo ponašanje "nije bilo u redu".

Bonus video: