Duško Šarić stao na ludi kamen na Havajima

Za razliku od vjenčanja tenisera Novaka Đokovića, gdje je i po koja informacija mogla da procuri, juče bukvalno niko nije htio čak ni da potvrdi da se ceremonija uopšte i obavila
434 pregleda 27 komentar(a)
Ažurirano: 15.09.2014. 16:01h

Pljevljak Duško Šarić, brat narkobosa Darka Šarića, stao je juče na ludi kamen, sklopivši brak sa svojom dugogodišnjom djevojkom, beogradskom manekenkom Ninom Paskaš.

Potpuno intimno i diskretno vjenčanje obavljeno je na maloj plaži na istočnoj strani ostrva Sveti Nikola, gdje je juče mlađi Šarić sa svojom budućom suprugom i kumovima pristao oko podneva.

Dvadesetak gostiju stiglo je povećom brodicom, koja je specijalno iznajmljena za svatove.

Šarić je stigao motornom jahtom, čiji je vlasnik nekad bio srpski biznismen Stanko Subotić Cane, i koja je godinama unazad privezana u budvanskoj marini.

Mali plažni bar poslužio je da se obavi ceremonija, a matičari opštinske službe, zajedno sa odbornikom Skupštine opštine, kao svjedokom, zaključili su brak između Duška i Nine, za koje se spekulisalo da su bračni zavjet dali još prije tri godine, dok je on bio u bjelopoljskom zatvoru.

Za razliku od vjenčanja tenisera Novaka Đokovića, gdje je i po koja informacija mogla da procuri, juče bukvalno niko, kako iz opštinske matične službe tako i resornog sekretarijata, nije htio čak ni da potvrdi da se ceremonija uopšte i obavila. Kako "Vijesti" saznaju, goste na Havajima zabavljao je Bane Mojićević, jedna od “zvezda Granda”.

Nakon što je završeno vjenčanje, mladenci i svatovi su ubrzo isplovili, te u potpuno intimnoj atmosferi nastavili svadbeno veselje u hotelu “Mediteran”.

“Vijesti” su ranije objavile da je Šarić za svoga kuma odabrao Budvanina, potpuno anonimnog mladića sa kojim je sklopio veliko prijateljstvo.

Nakon što je 23. aprila, poslije gotovo četiri godine, izašao iz pritvora u Bijelom Polju, Šarić je vrijeme uglavnom provodio u bečićkom hotelu “Mediteran”.

Pušten je na slobodu nedugo nakon što se njegov stariji brat predao.

Mlađi Šarić i Jovica Lončar pušteni su na slobodu nakon što je Apelacioni sud konstatovao da nema osnova da se Pljevljaci zadrže u pritvoru. Predmet je vraćen na ponovno suđenje za pranje novca. Ranijom presudom Višeg suda, Šarić i Lončar su osuđeni na osam, odnosno šest godina zatvora. Buduću ženu Duško Šarić je upoznao dok je bio u pritvoru.

Galerija

Bonus video: