Duško Šarić se ženi na Subotićevim Havajima

280 pregleda 19 komentar(a)
Duško Šarić, Foto: Jadranka Ćetković
Duško Šarić, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 06.09.2014. 07:35h

Pljevljak Duško Šarić, brat narkobosa Darka Šarića, vjenčaće se sa beogradskom manekenkom Ninom Paskaš 14. septembra, za kada je u matičarskoj službi Opštine Budva zakazano građansko vjenčanje. Kako “Vijesti” saznaju, mjesto vjenčanja je ostrvo Sveti Nikola (Havaji), koje je vlasništvo firme “San investments”, iza koje stoji srpski biznismen Stanko Subotić Cane. Kum će mu biti prijatelj iz Budve, javnosti nepoznati mladić.

Budvanski matičar će tog dana u prisustvu odbornika SO Budva, kao svjedoka, brodom doći do ostrva naspram Budve. Svatovi će u večernjim satima zabavu nastaviti u diskoteci “Top Hil”, na brdu Topliš, koju od ovoga ljeta vodi Šarićev prijatelj, košarkaš Nikola Peković.

Nakon što je 23. aprila, poslije gotovo četiri godine, izašao iz pritvora u Bijelom Polju, Šarić je vrijeme uglavnom provodio u bečićkom hotelu “Mediteran”. Pušten je na slobodu nedugo nakon što se njegov stariji brat predao.

Mlađi Šarić i Jovica Lončar pušteni su na slobodu nakon što je Apelacioni sud konstatovao da nema osnova da se Pljevljaci drže u pritvoru. Predmet je vraćen na ponovno suđenje za pranje novca. Ranijom presudom Višeg suda, Šarić i Lončar su osuđeni na osam, odnosno šest godina zatvora. Buduću ženu je upoznao dok je bio u pritvoru.

Bonus video: