Kejt Apton bez odjeće u reklami za cipele

Nedavno je ipak otkriveno da je u pitanju profesionalna fotografija sa fotosešna koji je rađen za reklamnu kampanju dizajnera obuće Sema Edelmana
0 komentar(a)
Kejt Apton (Novina), Foto: Pursuitist.com
Kejt Apton (Novina), Foto: Pursuitist.com
Ažurirano: 29.08.2014. 18:46h

Kada je zanosna manekenka Kejt Apton, na svom Instagram profilu postavila sliku na kojoj je pozira gola u krevetu, izazvala je oduševljenje fanova, ali su mnogi tada smatrali da je u pitanju obična fotografija koju je slučajno napravio neko od njenih prijatelja.

Nedavno je ipak otkriveno da je u pitanju profesionalna fotografija sa fotosešna koji je rađen za reklamnu kampanju dizajnera obuće Sema Edelmana.

“Ova reklama otkriva Kejtine intimne momente. Mogli smo je obući od glave do pete u modele iz najnovih kolekcija, ali ženi su ponekad dovoljne samo cipele”, objasnio je kreator.

On je dodao da je za reklamu izabrao ovu manekenku zato što je “oličenje klasične američke ljepote, a sa druge strane djevojka koja odaje utisak pristupačnosti, odnosno nije nadmena”.

Apton čije intimne djelove na reklami prikriva samo posteljina, već treću sezonu je zaštitno lice Sam Edelman cipela.

Ova ljepotica je sa samo 22 godine dospjela na Forbesovu listu najplaćenijih modela, a sa sedam miliona dolara zarade za godinu dana, na istom je nivou kao i čuvena Kejt Mos.

Bonus video: