Konačno: Vjenčali se Anđelina Džoli i Bred Pit

Par ima imanje Miraval na jugu Francuske gdje provodi dio godine i proizvodi roze vino
0 komentar(a)
Bred Pit i Anđelina Džoli, Foto: Shutterstock
Bred Pit i Anđelina Džoli, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.08.2014. 13:17h

Holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit vjenčali su se u subotu u Francuskoj, izjavio je danas njihov predstavnik za štampu, prenosi AP.

Dvoje glumaca su se upoznali prije desetak godina prilikom snimanja akcionog trilera "Gospodin i gospođa Smit" u kojem su igrali bračni par, ulogu koju će uskoro reprizirati i u novom dugometražnom ostvarenju "By the Sea" koji će režirati Džoli.

Američka glumica Andželina Džoli nedavno je potvrdila za francuski list “Parisien” da će se ona i njen dugogodišnji partner Bred Pit vjenčati, ali nije rekla kada.

"Još smo vjereni ali to (vjenčanje) je projekat na koji mislimo", rekla je američka zvijezda za list “Parisien”. Ova njena izjava podstakla je glasine o skorom vjenčanju Džoli-Pit na njihovom imanju na jugu Francuske, koje već godinam kruže i podstiču opsadu paparaca.

Par ima imanje Miraval na jugu Francuske gdje provodi dio godine i proizvodi roze vino.

"Osjećamo se malo Francuzima. Djeca još više, oni bolje govore vaš jezik nego mi", rekla je glumica koja se nalazi u Francuskoj da bi učestvovala u promociji svog posljednjeg filma "Grdana - zla vila” Dizni produkcije koji izlazi 28. maja.

Bonus video: