Tajna Vila Smita i Džejd Pinket: Za uspješan brak je potreban dobar seks

"Rekao sam joj da ću biti sa njom dok nas smrt ne rastavi, ona je jedina za mene, niko me ne poznaje tako i ne znam što bi druga žena mogla da mi ponudi"
51 pregleda 5 komentar(a)
Vil Smit, Džejd Pinket Smit, Foto: Shutterstock
Vil Smit, Džejd Pinket Smit, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.08.2014. 15:01h

Vil Smit i Džejda Pinket Smit jedan su od rijetkih slavnih parova koji se može pohvaliti dugovječnim brakom. Holivudske zvijezde u braku su već 17 godina, a to što tabloidi o njihovom razvodu pišu svako malo kažu da ih ne dotiče. Oboje tvrde da su srećni, a po Vilu uzroci su dobar seksualni život i komunikacija.

"Rekao sam joj da ću biti sa njom dok nas smrt ne rastavi, ona je jedina za mene, niko me ne poznaje tako i ne znam što bi druga žena mogla da mi ponudi, a da ona to nema", ispričao je glumac i pjevač.

Par ima dvoje djece - sina Džejdena (16) i ćerku Vilou (14), a Vil iz prošlog braka ima i sina Vilarda (22). Godinama žive na imanju od 100 hektara u Kaliforniji na kojem imaju svoje jezero, bazen, teniski i košarkaški teren, teretanu...

"Vil i ja imamo dogovor zahvaljujući kojem naš brak funkcioniše - da nećemo raditi ništa zbog čega ne bismo mogli sebe da pogledamo u ogledalu", otkrila je Džejda.

Par se upoznao tokom snimanja humoristične serije "Bel Air Prince". Dugo su bili prijatelji da bi je Vil 1997. zaprosio, a oženili su se u tajnosti u Baltimoru mjesec dana nakon toga.

Bonus video: