Sigal vlasnik luksuznog apartmana u "Dukljanskim vrtovima"

Cijena kvadrata apartmana u Dukljanskim vrtovima je od 6.000 do 8.000 eura, a iz Vrtova nijesu željeli da otkriju da li je glumac kupio apartman, ili mu je poklonjen
111 pregleda 31 komentar(a)
Ažurirano: 20.08.2014. 19:58h

Proslavljena holivudski glumac akcionih filmova Stiven Sigal postao je zvanično stanovnik Budve, nakon što je postao vlasnik luksuznog apartman u rezidencijalnom kompleksu „Dukljanski vrtovi“ na Zavali.

Vremešni majstor aikidoa, i dalje u formi, na konferenciji za novinare organizovanoj na VIP plaži Dukljanskih vrtova, prihvatio je i direktnu ponudu da svoje vještine pred kamerama pokaže i Savu Bačiću u seriji "Budva na pjenu od mora".

Glumac Milutin Mima Karadžić, koji je kao gost bio na koktelu koji je organizovao američki biznismen Nil Emilfarb, vlasnik "Stratex grupe", koji vodi veliki građevinski projekat na Zavali, uputio je direktnu ponudu Sigalu istakavši da za njega već imaju spremnu ulogu.

"Pristajem na sve", obećao je Sigal, na šta je Karadžić kroz smijeh odogoviro da bi to bila "jedna dobra tuča sa Bačićem".

Sigal koji je prije 20 dana, upravo na poziv Emilfarba, bio u Budvi, sada je došao na odmor sa svojom suprugom, a već nekoliko dana borave u Dukljanskim vrtovma.

"Nil me je zvao da budem njegov gost, što sam sa zadovoljstvom prihvatio. Zaljubio sam se u ovo nevjerovatno mjesto, u ljude, ovaj Stari grad, arhitekturu“, priznao je Sigal koji postao zvanični stanovnik Zavale, potvrdila je na koktelu PR Dukljanskih vrtova Milena Spahić.

Ona je otkrila da Sigal sada na Zavali posjeduje apartman od 150 kvadrata, u koji će moći da se useli na proljeće.

Cijena kvadrata apartmana u Dukljanskim vrtovima je od 6.000 do 8.000 eura, a iz Vrtova nijesu željeli da otkriju da li je glumac kupio apartman, ili mu je poklonjen.

Inače, glumčev koncert koji je bio zakazan za prošli vikend, odgođen je, a o novom datumu istog nije bilo priče. Sigal je otkrio da je bluz njegova ljubav od malih nogu i da ga ta vrsta muzike ispunjava.

"Sviram bluz od kada sam bio dijete. Mislim da sam jedan od posljednjih momamak koji su učili bluz od onih najboljih umjetnika sa juga, iz Alabame, Luizijane", kazao je on.

Upitan da li će i svojim prijeteljima iz svijeta filma predložiti da i oni kupe nekretnine u Crnoj Gori, Sigal je kazao da "ima mnogo prijetelja Amerikanaca i Rusa, koji znaju da uživaju na način, koji Budva pruža, i ubijeđen je da će im se svidjeti ovo mjesto".

Zahvalivši se Sigalu na promociji crnogorske metropole turizma, gradonačelnik Budve Lazar Rađenović naglasio je da je ovo samo potvrda da je projekat na Zavali zaživio u punom sjaju.

Inače, kako je saopšteno, samo tokom ove godine prodato je u okviru rezidnecijalnog kompleksa, nekretnina u vrijednosti od deset milion eura.

Najavljena i gradnja centar za izučavanje istočnjačkih vještina

Sigal će, kako je najavljeno iz "Stratex grupe", zajedo sa Emilfabrom da izgradi i borilaški centar, u kome će djeca moći da izučavaju istočnjake vještine.

"Kao što znate ja sam godinama u svijetu borilačkih vještina i upravo iz toga razloga zajendo sa Emilfarbom, želim da svoje znanje prenesem i ovjede. Mislim da su Crna Gora i Srbija plodno tle za razne borilaške vještine, što potvrđuju i rezultati boraca koji dolaze sa ovih prostora. Izgradićemo centar gdje će djeca moći da izučavaju japanske i azijske borilačke vještine", naveo je Sigal inače vlasnik crnog pojasa u aikidu.

Karijeru je započeo u Japanu kao instruktor aikida, prije nego što se preselio u Los Anđeles gdje je snimio svoj prvi film 1988. godine.

Sigal je i prvi bijelac koji je u Japanu uspješno vodio školu dojoa.

Galerija

Bonus video: