Miki Rurk kupio majicu s Putinovim likom

"Sviđa mi je taj momak", rekao je 61-godišnji Rurk novinarima kojima je pokazao majicu na kojoj Putin okićen cvijećem nosi mornarsku kapu
81 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 11.08.2014. 13:01h

Američki glumac Miki Rurk kupio je danas u tržnom centru u Moskvi majicu s likom ruskog predsjednika Vladimira Putina i odmah je obukao pred stotinak znatiželjnih građana.

"Sviđa mi je taj momak", rekao je 61-godišnji Rurk novinarima kojima je pokazao majicu na kojoj Putin okićen cvijećem nosi mornarsku kapu. Američki glumac je rekao da će svuda, pa i u SAD, nositi tu majicu.

Odnosi SAD i Rusije su veoma zategnuti posljednjih nekoliko mjeseci zbog krize u Ukrajini. U tržnom centru Gum u Moskvi prodaju se i druge majice s Putinovim likom. Na jednom majici je Putin s naočarima za sunce s natpisom "Najljubazniji čovjek".

Te majice su dio nove kolekcije odjeće s Putinovim likom mladih modnih kreatora Ane Efremove i Ivana Erčova u okviru "projekta glorifikacije nedavnih pobjeda Rusije na međunarodnoj sceni". Prema posljednjoj anketi javnog mnjenja, Putin je rekordno popularan s 87 odsto Rusa koji ga podržavaju.

Galerija

Bonus video: