IZBLIJEDILA LJUBAV

Dejvid Bekam gradi novi život u Majamiju bez Viktorije?

Naslovnicu najpoznatijeg svjetskog časopisa, koji tek treba da stigne na kioske, krase samo Viktorija i njihovo četvoro djece
96 pregleda 1 komentar(a)
Viktorija Bekam, Vogue, Foto: Instagram
Viktorija Bekam, Vogue, Foto: Instagram
Ažurirano: 31.01.2019. 09:58h

Viktorija i Dejvid Bekam su naslovnicom u časopisu Vog samo dodali ulje na vatru pričama o kraju njihove ljubavne priče i razvodu.

Naslovnicu najpoznatijeg svjetskog časopisa, koji tek treba da stigne na kioske, krase samo Viktorija i njihovo četvoro djece, iz čega se, tvrde britanski komunikacijski stručnjaci, stvara slika da je riječ o samohranoj majci, a ne o idiličnoj porodici. 

Navodno Bekam nije želeo da bude na snimanju, ali ipak je na kraju pristao da bude na naslovnici izdanja za pretplatnike. Na njoj poziraju njih dvoje, a fotografija djeluje hladno, bez ikakve interakcije, pišu britanski mediji.  Druga stvar koja bi mogla da upućuje na probleme su Viktorijine izjave o braku.

"Da li bi bilo ko od nas dvoje bio tu gdje je danas da se nismo sreli i ostali zajedno sve ove godine? Nas šestoro snažniji smo zajedno. Poštujemo tu porodičnu vezu i to je ključ svega", rekla je bivša spajsica.  Dobar dio britanske javnosti prokomentarisao je da se tu nigdje ne spominje ljubav, nego samo prazne floskule.

Pokušajem ublažavanja situacije smatraju se i paparaco fotografije snimljene prije nekoliko dana na jahti muzičara Eltona Džona, inače njihovog kuma. Na njima se supružnici Bekam grle i ljube, ali pretpostavlja se da je riječ o naručenim fotografijama. Upućeni tvrde da Dejvid malo vremena provodi sa porodicom u Velikoj Britaniji. Uglavnom je u Majamiju gdje je kupio fudbalski klub i gdje namjerava da kupi kuću, a Viktorija ga je tamo posjetila samo jednom.