nije joj u planu

Kejti Peri: Nije mi potreban muškarac da bih imala djecu

Kejti kaže da je njen bivši suprug Rasel Brend očajnički želio da zasnuju porodicu, ali ona je znala da je to loša ideja
7 komentar(a)
Kejti Peri, Foto: Shutterstock
Kejti Peri, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.08.2014. 09:09h

Pop pjevačica Kejti Peri otkriva da neće čekati pravog muškarca u trenutku kada odluči da se ostvari kao majka.

Kejti je u intervjuu za „Rolling Stone“ otkrila da uživa u svom singl statusu, a kada dođe vrijeme da se ostvari kao majka neće čekati na pravog muškarca.

"Ne treba mi muškarac. Ovo je 2014. godina. Živimo u budućnosti, niko i ništa nam ne treba. Nemam ja ništa protiv muškaraca, volim ih. Ipak, postoji opcija ukoliko u pravom trenutku za majčinstvo ne budem imala pravog muškarca pored sebe“, izjavila je.

Pjevačica koja je prvi put postala tetka 2012. godine kaže da se raduje danu kada će imati svoju djecu, ali to neće biti uskoro.

"Moja sestra je 24 sata dnevno posvećena svojoj djeci. Želim da mi se to desi u pravo vrijeme, a to mi nije u planu u naredne dvije godine.“

Kejti kaže da je njen bivši suprug Rasel Brend očajnički želio da zasnuju porodicu, ali ona je znala da je to loša ideja.

"Znala sam da nisam bila spremna, štaviše bila sam van kontrole. Ne možemo praviti bebu samo zato što smo trenutno jako zaljubljeni“, zaključuje.

Preporučujemo za Vas