Telekom uz žurke iznenađenja promoviše Holiday paket

Promoterke Holiday paketa su dijelile poklone prisutnima i doprinijele dobroj atmosferi, predstavljajući prednosti Holiday paketa
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.07.2014. 12:47h

Telekom nastavlja petu sezonu žurki iznenađenja na crnogorskom primorju a povod za druženje ovog ljeta je promocija turističkog pripejd paketa Holiday.

Kako bi čitav događaj poprimio na spontanosti, Telekom je, kako je saopšteno, tek par sati pred početak žurki poslao SMS pozivnice svojim korisnicima a posjetioce su na plažama dočekala različita iznenađenja.

"Na D'olciniumu je muziku puštao popularni DJ Begood, u Sutomoru su posjetioci uživali na plažnom baru Questo Quello uz muziku Nine Petković i njenog benda, na Kamenovu su svirali „King of Stage“, dok je pravi spektakl bio u nedjelju na plaži Almara gdje je nastupio Tom Novy. Uprkos lošem vremenu stotine mladih ljudi je uživalo u ritmovima poznatog DJ i producenta", navodi se u saopštenju.

Promoterke Holiday paketa su dijelile poklone prisutnima i doprinijele dobroj atmosferi, predstavljajući prednosti Holiday paketa, koji turistima donosi brojne pogodnosti.

Neke od povoljnosti su besplatni razgovori između korisnika Holiday paketa (uz dopunu od 5 ili više eura dobija se 30 dana besplatnih razgovora sa saputnicima. Sav iznos dopune je na raspolaganju, na računu, a ponuda važi od 4. jula do do 30. septembra 2014) a tu je i besplatan SMS prema kući (izbor do 5 brojeva iz bilo koje mreže u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Rusiji, Albaniji, Kosovu, Ukrajini, Njemačkoj, Poljskoj, Češkoj ili Azerbejdžanu)

Ideja za žurku iznenađenja nastala je, kako su objasnili, po uzoru na takozvane ­"flash mob" događaje koji se organizuju u metropolama širom svijeta, a podrazumijevaju spontano okupljanje na javnom mjestu radi zabave.

"Telekom & Afterbeach parties će u narednom periodu organizovati još nekoliko žurki iznenađenja na crnogorski plažama, sa namjerom da slogan “Podijeli doživljaj” oživi na originalan način, i u želji da, osim visoko kvalitetnih proizvoda i usluga, svojim korisnicima pruži jedinstven i nesvakidašnji doživljaj, i da im omogući da to prenesu i podijele sa dragim osobama", saopšteno je iz Telekoma.

Galerija

Bonus video: