Majka Andreje Pejić: Srećna sam što mi je sin postao ćerka

"U svemu što radi oduvijek je imao podršku porodice i svi smo zajedno učestvovali u svemu ovome. Sve vrijeme smo ga podržavali. Srećna sam što imam ćerku", rekla je Jadranka Pejić
39 komentar(a)
Ažurirano: 28.07.2014. 09:59h

O promjeni pola Andrej Pejić je sam obavijestio svoje fanove na društvenim mrežama i istakao da mu je porodica bila velika podrška u čitavom procesu.

"Andrej će ubuduće biti djevojka. Vjerujte, to je veliki korak i vrlo teška promjena. U svemu što radi oduvijek je imao podršku porodice i svi smo zajedno učestvovali u svemu ovome. Sve vrijeme smo ga podržavali. Srećna sam što imam ćerku“, izjavila je njegova majka Jadranka Pejić, a prenosi „24 sata“.

Nakon operacije, Andreja se sama obratila fanovima na društvenim mrežama i obavijestila ih o operaciji te zahvalila svima na podršci.

"Svi imamo jednaka prava i ne bi trebalo da ocjenjujemo jedni druge po tome kog smo pola“, rekla je Andreja i dodala da je oporavak od operacije trajao tri mjeseca.

Andreja Pejić u "novom izdanju" (Izvor: Instagram)

Svoju priču u javnosti je odlučila da podijeli jer se, kako kaže, osjeća odgovornom i nada se da će inspirisati ljude da više govore o ovoj temi i uvjeriti ih u to da smo svi jednaki.

Andreja se potom na Instagramu šalila da je "nevjerovatan osjećaj ponovo se roditi kao djevica", uz fotografiju kraj okeana.

Galerija

Bonus video: