Zahtjevi zvijezda Sea Dance festivala: Stoni fudbal, turbušne plesačice i Playboy

Underwold žele da se hrane isključivo domaćom kuhinjom, tražili su da probaju čuveni njeguški pršut
1 komentar(a)
Jamiroquai, Foto: Shutterstock
Jamiroquai, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.07.2014. 19:00h

U okviru Sea Dance festivala, koji će se od 15. do 17. jula održati na plaži Jaz u Budvi, nastupiće veliki broj zvijezda, za koje je karakteristično da organizatorima upućuju brojne i neobične zahtjeve, a evo šta članovi Jamiroquaia, Underworlda, ali i Example i mnogi drugi očekuju prije i poslije nastupa na festivalskim binama.

Prema saznanjima "Vijesti", jedna od najvećih zvijezda današnjice, harizmatični Džej Kej, biće smješten u jednoj od vila Dukljanskih vrtova u luksuznom pentahaus apartmanu, čija je tržišna vrijednost od 6 do 8 hiljada eura po kvadratu.

Jamiroquai, koji će nastupiti na glavnoj bini Sea Dance festivala u utorak, 15. jula, tražio je da na raspolaganju ima nekoliko kvalitetnih japanskih, korejskih i vijetnamskih menija, a pored toga članovi ovog benda žele da probaju i specijalitete domaće kuhinje.

Što se tiče osvježenja, Džej Keja će u garderobi čekati vrhunsko bijelo vino, limunada i obavezna energetska pića.

Zvijezda drugog dana Sea Dance festivala, Example, želi da ga u garderobi čekaju crni peškiri i 24 boce "evijan" vode. Što se tiče hrane, Eliot Glejv želi da proba domaće specijalitete, ali i brzu hranu.

U garderobi mora da ga sačeka tanjir pun sendviča bez krastavaca i majoneza, a kada je u pitanju piće, raspoložen je da proba crnogorska vina i piva, a prije svakog nastupa Eliot voli da popije "absint".

Underworld će nastupiti posljednjeg dana Sea Dance festivala, a ovi pioniri elektronske muzike žele da ih u garderobi sačeka čak 60 boca piva, 12 flaša "magnersa", 4 flaše vodke, dvije bijelog vina i dvije šampanjca.

Underwold žele da se hrane isključivo domaćom kuhinjom, tražili su da probaju čuveni njeguški pršut, a pored toga ih očekuju i dvije lubenice.

Stoni fudbal, sto za bilijar i fliper takođe moraju da se nađu u garderobi.

Timo Mas u svojoj listi želja zahtijeva da u bekstejdžu neprestano bude uključena klima, a pored toga obavezne su i "haribo" gumene bombone, kokice i bombone "m&m".

Timo je veliki ljubitelj belgijske čokolade, pa očekuje asortiman od bar nekoliko različitih vrsta.

Dvadesetčetvorogodišnji Francuz Sedrik, koji se krije iza alijasa Klingande, želi da ga u bekstejdžu čekaju sve vrste domaćeg vina i piva kao i dvije boce "dom perinjona".

Ovaj Francuz ne može bez kvalitetnog francuskog sira, tako da svaki njegov obrok mora da sadrži ovu namirnicu. Ono što je vrlo interesantno jeste da u bekstejdžu mora da ga sačeka i mnoštvo "Playboy" časopisa.

Zvijezda prvog dana Dance Paradise bine, Rodžer Sančez, očekuje da ga u bekstejdžu sačekaju specijaliteti od morskih plodova. Pored hrane i pića, Rodžer želi da vidi i trupu trbušnih plesačica.

Takođe, za bekstejdž je zahtijevao i veliku reprodukciju morske sirene koja je dio vizuala za Sea Dance festival.

Cashless sistem dobar i zbog poreza

Posjetioci Sea Dance festivala, prilikom plaćanja pića i hrane na Jazu u Budvi, koristiće festivalske kartice, a organizatori ističu da je osim olakšavanja kupovine ovaj cashless sistem omogućava precizno evidentiranje ostvarenog prometa, a samim tim i prijavljivanje poreskih obaveza Poreskoj upravi Crne Gore.

Prilikom kupovine pića na šankovima, dovoljno je prisloniti karticu na označeni aparat koji će umanjiti stanje za cijenu kupljenog prizvoda. Kartice se iznajmljuju na obilježenim blagajnama sa oznakom RPS i Top up, a minimalna dopuna je 5 eura, dok je maksimum uplate na kartici 200.

Po završetku festivala preostali novac sa kartice se može refundirati na označenim blagajnama i to u maksimalnom iznosu od 20 eura.

Bonus video: